logo

Informatiile continute pe acest site sunt de natura publicitara

Contactați-ne

Acest site este deținut de Deserturi fara zahar SRL. Ne străduim să furnizăm informații relevante și utile utilizatorilor noștri.

Numele companiei: Deserturi fara zahar SRL
Adresa juridică: Strada Mihai Viteazul 15, 500063 Brașov, România
E-mail: [email protected]
Telefon: +40842757812
Director general: Tudor Neamtu
Numărul de înregistrare: PB5718W48
Denumirea autorității responsabile de înregistrare: cabinet de avocatură Bănel
Adresa autorității de înregistrare: Strada Lipscani 25, 030033 București, România

Responsabilitatea conținutului:
Nu suntem responsabili pentru conținutul link-urilor către site-uri web ale unor terțe părți care pot fi disponibile pe site-ul nostru. Întreaga responsabilitate pentru conținutul acestor link-uri revine proprietarilor respectivi. Nu suntem răspunzători pentru niciun fel de daune, directe sau indirecte, care decurg din utilizarea informațiilor furnizate pe site-ul nostru.

Drepturi de autor:
Toate materialele de pe site-ul nostru web, inclusiv textele, imaginile, grafica, designul și software-ul sunt protejate prin drepturi de autor. Utilizarea sau distribuirea acestor elemente fără permisiunea deținătorului drepturilor de autor este interzisă.

Informații de contact:
Dacă aveți întrebări sau comentarii cu privire la site-ul nostru web sau la compania noastră, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de contact enumerate mai sus.

Politica de confidențialitate:
Vă respectăm confidențialitatea și vă protejăm informațiile personale. Vă rugăm să consultați politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.